Comee organiseert 60-jarig jubileumfeest Woonpartners

Woonpartners bestaat 60 jaar en viert dat op 15 juli tijdens de Kasteeltuinconcerten in Helmond. Communicatie- en evenementenbureau Comee uit Helmond organiseert het jubileumfeest van Woonpartners.

De Kasteeltuinconcerten is bijna een fenomeen geworden en wordt al 11 jaar door Stadspromotie Helmond georganiseerd. Tijdens zeven vrijdagenavonden in juli en augustus word de kasteeltuin door duizenden mensen bezocht. Een uitstekend moment voor Woonpartners om haar 60-jarig jubileum te vieren. Als sponsor ondersteunt zij de Kasteeltuinconcerten en op 15 juli is Woonpartners ook nog eens avondsponsor. Voor die avond heeft de grootste woningstichting van Helmond al haar huurders uitgenodigd. Zij kunnen genieten van een swingende Salsa avond met Salsaband La Cubana.

Dankzij Woonpartners, kunnen alle bezoekers zich die avond ook gratis laten fotograferen. Als herinnering krijgen zij meteen de foto in mooi fotolijstje mee en is de foto op zaterdag via de site van Woonpartners te uploaden. Verder heeft Woonpartners Salsa artiesten ingehuurd die feeststemming zullen verhogen. Een swingende avond om niet te missen.

Advertenties

Over Marc Dekkers, Comee.nl

Organizer of inspiring Events & Conferences | Communication Pro | Business Developer | Loves Social & Cross media | E-commerce | Food | Mountainbiker
Dit bericht werd geplaatst in evenementen organisatie/coördinatie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s