Maatschappelijk Verantwoord Beleven: duurzame evenementen die leven

In de 21ste eeuw is Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) de standaard voor ondernemen. Bij MVO of duurzaam ondernemen combineert een bedrijf haar economische prestaties (Profit), met respect voor de samenleving (People), binnen ecologische randvoorwaarden (Planet). Laat uw stakeholders zien wat uw maatschappelijke betrokkenheid is en wij zorgen dat uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of ander evenement aansluit op uw MVO boodschap. Maatschappelijk verantwoord beleven staat voor duurzame evenementen die leven.

Maatschappelijk Verantwoord Beleven: People
Wilt u laten zien dat u als organisatie maatschappelijk betrokken bent en richt u zich daarmee op de factor ‘People’? Dan kunt u denken aan een personeelsuitje waarbij u samen met de kinderen van een school het schoolgebouw opknapt, voor een kinderopvangcentrum een speelplaats bouwt, als vrijwilliger een bijdrage levert voor een maatschappelijke organisatie. U laat zien dat uw organisatie maatschappelijk betrokken is.

Maatschappelijk Verantwoord Beleven: Planet
Levert uw organisatie een foodprint verantwoord met het milieu om te gaan en legt u de nadruk op de factor ‘Planet’, dan organiseren wij voor u een duurzaam feest of evenement. Wij maken gebruik van biologische catering, zorgen voor milieuvriendelijke locaties, beperken het afval van een evenement tot een minimum en hebben een CO2 besparend vervoers- en uitnodigingsbeleid. Denk ook aan evenementen waar uw stakeholders maatschappelijk verantwoordelijkheid kunnen beleven en ervaren, zoals ontspannen dineren op een aspergeveld en genieten van heerlijke streekproducten of een duurzame kookworkshop op een biologische boerderij.

Maatschappelijk Verantwoord Beleven: Profit
Organiseert u een maatschappelijk verantwoord beleven evenement dan zult u versteld staan van de bijzondere reacties van uw personeel, klanten en van uw omgeving. Het zorgt voor saamhorigheidsgevoel, het creëert enorme dankbaarheid, het genereert free publicity en levert een positief imago op.

Comee werkt samen met Groen Marketing en creëert de meest creatieve duurzame evenementen op maat.

Advertenties

Over Marc Dekkers, Comee.nl

Organizer of inspiring Events & Conferences | Communication Pro | Business Developer | Loves Social & Cross media | E-commerce | Food | Mountainbiker
Dit bericht werd geplaatst in evenementen organisatie/coördinatie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s